Saturday, November 10, 2012

:(

Sy rase sgt down dgn kulit muka sy sekarang. Macam-macam produk da try. Jenama paling mahal pon da try. Tp x mndtgkn ape2 perubahan. Malah makiiiiinn truk smpai jd cam skrang. Dah ramai tegur muka makin truk. G rase down. Skng ni nk try product2 lain pon dah takut. Takut makin teruk lg. Sedeh. Sedeh. Sedeh. Kbye

15 comments:

  1. Replies
    1. ramai jugak ckp cmtu. perubahan hirmon and da tak sesuai guna produk yg sekian lama digunakan T_T

      Delete
  2. Lorh..Kenapa dgn muka tu? berjerawat ke?Cuba try cosmoderm yang tea tree oil.Kita pun tgh try,cam oklah.sebab baru guna dekat seminggu,ada perubahan :)
    Sebab produk tu takde bahan kimia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeahhh jerawat dear. muka kusam je sekarang. itu la. banyak jugak bace review org pasal cosmoderm tee tree oil tu. mmg nak cube. tapi takot. hahah!

      Delete
  3. dr try mcm2 produk then lg truk, better gi check kat klinik kulit...DR kat situ lg tau apa mslhnya n yg penting dia akan bg ubat yg sesuai...

    ReplyDelete
    Replies
    1. really? dr pakar kulit ke dr yang biasa kat klinik tu ye?

      Delete
  4. dulu muka aku pun teruk..pastu ak stop sume produk kimia yg ada..aku pakai brg semulajadi..aku tepek tomato..then sume jerawat aku stop...pastu bru slowly aku pakai sabun pencuci muka tu pun aku just pakai sabun susu kambing.. pastu elok da skng..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko tepek tomato tu slice by slice ke ko hancur kan weh? buat cam masker ek?

      Delete
  5. kak mira, cee try makann vit c organik, hubby sy pon muke terok patu lepas makan ok tau... pastu pakai cream collagen vit c...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa akk mmg nak try vit c pon dik. tkaesah jenama ape eh? byk sgt jenama kat farmasi tu. vit c yg 1000mg ?

      Delete
  6. kakmira ce try makan organic vitamin c ngan pakai cream siang n malam collagen vit c, hubby sy pakai ok tau, muke die pon teruk jugak.. serius!!

    ReplyDelete
  7. nk banding kulit awk dgn sy..sy lagi teruk..tu sbb sy x guna produk sebarangan dh skang..tkt..

    ReplyDelete
    Replies
    1. awak pakai produk ape yang? muka kite teruk.. awk tak jumpe depan2. huuuu dalam gmbar sume palsu jerk hahha

      Delete
  8. saya pun kena benda yg sama jugak. tp lps je tunang terus muka yg tapenah kena jerawat kena serang nan jerawat mendadak. tekanan gila. semua dah tegur. neh nak p pakar kulit plak sbb tekanan sangat2 dah. sampai jadi parut uwaaaa :(

    ReplyDelete

This is best brooooooo!