Sunday, February 26, 2012

Member belog bertunang. Siapakah blogger itu?


Assalamualaikum. Tadi bekesempatan untuk ke rumah rakan belog yang aku rase korang pon kenal kalau aku sebut nama. Tapi kalo tak kenal pon takpe. Boley bekenalan terus ke belog beliau. Nasib la die pon dok Seremban jugak. Boleh tahan dekat la jugak dengan umah aku. Tapi masuk ni baru 3 kali je kot aku jumpe dia. Sekali time aku dtg open house raya umah dia. Sekali dia datang open house raya umah aku. Dan kali ke-3 time die betunang ni. Hihi!


Time ni aku baru sampai. Dalam jam 10.45 pagi. Kononnye aku nak datang kol 9.30 pagi. Kenmain text dia ckp nak dtg sewal mungkin nak tengok die besiap dari mula sampai abes. Last² dkt kol sebelas jugak aku sampai.

 
Taraaaa.Korang kenal tak?  Kenal tak kenal tak kenal takk??? Ni la dia pemilik Belog Cik Aish. So sekarang korang dah kenal? Entry baru die meletops woi. Pasal G-string. Opss. Aish ko sangat cantik hokayyyy. Aku jelly ni weh. jeles jelly jeles jelly. Ngaaaa rase nk cecium kaw. opsss lagi.

 
Aku dapat rasekan aura kenevesan ko time nih. Homaigad. Acane time aku nanti.? ko dok seblah temankan aku okey?  Ehem jari besinar sinar. Silau mata aku. '=.=

 Dapat fotographer yg gegile. Tepakse pakai sepek jadi cikgu kejap. kehkehkeh.

 Depan cermin pon voleyy

Hantaran fresh flower yg awesome. Korang yang nak kawen nak betunang tu bole la tempah kt aish. Dia memang amek tempahan utk wat hantaran ni. Huhu. Aish, kalau aku tempah kt ko dapat diskaun tak? Bahahaha.

Ni la PP epal cik Aish kite. Selamat bertunang kat koang berdua. Semoga tabah menempuhi segala rintangan dan cabaran selama bergelar tunangan orang ni. Semoga kekal hingga jinjang pelamin dan ke akhir hayat. Insyallah!

I'm happy for you aish. Nanti time ko kawen, aku jadi pengapit ko boley? KAHKAHKAH.

Eh btw, sonok bersesi fotografi tadi. ai rase macam retis tadi yu.

Ok Aish & Hidher. Tahniah skali lagi untuk korang
:)

 

Monday, February 20, 2012

2 years & still counting




Ekau ingat laie gambar ni? Tak ingat meh tengok sini ha. Setahun sudah belalu. Macam macam dah dugaan yang kito tompuhi. Begaduh jgn ckp la kan. Tu normal la bagi setiap pasangan yang bercinta. Ewah. Tapi den ghaso, begaduh tu la laei merapatkan hubungan antara den dan dio. 

Nak berjiwang lobih lobih den da tak ghoti plak depan oghang ghamai ni ha. Tapi si dia, kau tau kan den sayang gilo kat kau kan? Kito samo samo tunggu "hari itu" okay? Kito skang ni ha dah bejauhan. Dah dokek setahun da pon kito bejauhan. Soghang kojo KL soghang kojo Melaka. Ekau plak koja tak tontu maso. Kito bleh jumpo pon sobulan sokali. Sodih kan? Kalo dokek pasti kite da selebrate anniversary kito yang ke-2 kan. Den sayang kau kotat kotat tahu? 


Side-by-side, year-by-year
Happy 2 year anniversary my love.



Love,
Mira