Monday, July 8, 2013

Wedding Cake| Ombre Cake





Cerita pasal Kek Pengantin pulak.Sebelum majlis aku banyak jugak survey survey kek untuk di jadikan time sesi memotong kek. Ekceli mengade je sebenarnya, Orang catering tu memang da sediakan kek tu. Ade 2 choice either kite nak kek or kte nak pulut kuning. Aku pilih pulut kuning sebab aku nak kek sndri. Hahaha.

Survery punya survey, aku minat la sgt dgn Ombre kek. Tau tak ombre kek tu cemane? Ala takan tak tahu kottttttttttttt. Hehehe.


My lovely wedding cake :)

Aku memula survey tu ade gak la tgk tgk harga kan. Skali tgk, mak aih mahal gilos. tak sanggup aku T_T. Memula macam da give up la. Macam nak redha je amek kek/pulut kuning dr catering tu. Skali aku dapat idea, Mak Cu aku mmg buat kek. Tapi die belum penah buat Ombre kek lagi. Deal la dgn Mak Cu. Skali mak cu kate die okey je. Aku pon melompat kegembiraan la kan.! Aku bagi contoh kek tu. Dan hasilnya sangatttttttttttttttt la aku suka. Cantik! Dan menepati tema time majlis. Heeeee. So korang yang nak tempah kek macam ni, bole contact Mak Cu aku kt Facebook Puan Azian Ibrahim. Korang try la rekues cake macam mane korang nak, insyallah Mak Cu boleh buat. :)


comey lotey kat sebelah pulut kuning :D
Thank you Mak Cu! :*

Untuk tempahan boleh la contact mak cu saye!

5 comments:

  1. whooaa...pulut kuning ade, cake pon ade. puas ati kan?? cm Sya dilemma nk tempah pulut kuning ke cake. tp kLw pening sgt, Sya tempah je 2-2 kan.. hehehehe

    ReplyDelete
  2. tu la syaaa, i was about nak comment the same thing. syok nya ada dua dua terus :)

    ReplyDelete
  3. sepertinya kue itu enak banget mbak

    ReplyDelete
  4. Hai kak miera :) kahwin dah kak miera, tahniah! Bahagia sampai ke Jannah. Amin.

    -Fairuz (hoki darul ehsan)
    http://picturefinding.blogspot.com/

    ReplyDelete

This is best brooooooo!