Monday, June 10, 2013

Save The Date

Assalamualaikum.

Hai korang. Lama betul blog kesayangan ni tergendala. Smpai kan aritu domain da expired pon x tau. Nasib la sempat renew. Kalo tak RIP la www.miraedora.com. Kelam kabut jugak la aku nak renew domain ni. Renew trus 2 tahun. *kang lepas 2 tahun lupa lagik* hahaha!

30 June 2013

Okey lah. Pejam celik pejam celik tnggl lebih kurang 20 hari before hari bersejarah aku ngn encik tunang. Aku da rase kecut2 perut da bila pikir ada lagi benda nak kena settlekan. I'm only have saturday & sunday to settle all the stuffs. -.- can i have 48hrs per day? Can i?

Kad dah siap di pos. Anyone yg nak kad let me know in comments box okeh? I will not reveal ur comment below. Dun worry! :) will be happy to see u guys on my wedding day. Sempat lagi ni nak pos kad kite kat korang sume. Nasib la dkt midvalley ade pos office. If not payah gak la nak pos kad utk kawan2 sume. Yang dah kasi alamat sblm ni, i'm sure you all da received my wedding card yg x seberapa tu kan? Hope to see guys there ya!!